Design Magazine Print

Vlerick Partners Guide

Partners Guide

Opdracht

Gids voor studenten

Datum

September 2017

Als we zeggen dat een business school nauw hoort samen te werken met de bedrijfswereld trappen we een open deur in. Vlerick Business School heeft partnerships met tal van bedrijven, zowel op het vlak van research als voor in-company projecten. Maar ook rekrutering staat hoog op de agenda.

GEGEERD

Studenten van de Vlerick Business School zijn enorm gegeerd. Hun ambitie en drive aangevuld met de inzichten die ze tijdens hun opleiding aan de business school genieten, maakt van hen vaak gedroomde kandidaten voor heel wat bedrijven. Tijdens een jaarlijks ‘Meet the corporates’-event in september in de Brusselse campus maken studenten en partnerbedrijven uitgebreid kennis met elkaar.

MATCH?

Aan het begin van het academiejaar krijgen de studenten een mooie gedrukte gids waarin alle partnerbedrijven van de School op een overzichtelijke manier staan. Elk bedrijf krijgt een forum om te vertellen waar het voor staat en waarom er een match zou kunnen zijn met de Masters- en MBA-studenten van Vlerick. We maken ook een digitale versie van de gids, die aanvullende mogelijkheden voor employer branding – zoals video – biedt.

BIJHOUDEN

De Partners Guide is een premium medium voor een premium publiek. Door de hoge inhoudelijke, visuele en tactiele kwaliteit heeft hij een grote bijhoudwaarde. Studenten kunnen zich voorbereiden op het Meet the Corporates-event, alles nog eens rustig nalezen en makkelijk de juiste persoon te pakken krijgen binnen het bedrijf waar ze wensen te solliciteren.

Met de Partners Guide geven we onze partners waardevolle visibiliteit op het vlak van employer branding.

MAUREEN O’HARE, BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER VLERICK

GA DIEPER

Ook scoren met een eigen gedrukte publicatie die echt met jouw doelgroep connecteert?

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.