Copywriting Design Magazine Storytelling Strategie

Vlerick Fundraising report 2020-2023

Giving back has many faces

Datum

Oktober 2023

Wie zijn de donoren van Vlerick Business School? Aan wie geven ze precies en hoeveel? Dit digitale fundraising report toont de vele gedaanten die teruggeven aan je alma mater kan aannemen.

DRIJFVEER

Een student aan Vlerick laten studeren die dat anders financieel niet zou kunnen. Een student zijn eerste stappen in de ondernemerswereld laten zetten. De algemene werking van Vlerick steunen. De drijfveer van een donor kan zeer divers zijn.

VERHALEN

Naast feiten en cijfers bevat dit fundraising report verhalen in woord en beeld. Van bekende gezichten zoals alumnus Michel Moortgat, maar evengoed van de Spaanse Clara Maspons Molins, die doodgeboorte in Afrika wil terugdringen.

PAGETURNER

Het resultaat is een aantrekkelijk digitaal rapport dat makkelijk te navigeren is. Geanimeerde data en video tillen de content naar een hoger niveau. Personalisering en koppeling met Google Analytics behoren tot de mogelijkheden.

Met dit digitale fundraising report wisten we de ‘need to know’-info in een hedendaagse vorm te gieten. Maar het zijn de verhalen die mensen verbinden met elkaar.

ALEXANDRE SEGERS, HEAD OF ADVANCEMENT VLERICK BUSINESS SCHOOL

WAAUW je community

Ook jouw community kunnen we verbazen en een fijn gevoel van saamhorigheid geven.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.