Copywriting Design Fotografie Magazine Print Storytelling

In Progress

In Progress

Opdracht

Nieuwsbrief voor Belgische melkveehouders

Opdrachtgever

GEA Belgium

Datum

April 2017

Nee, de engineers van GEA staan niet alleen ten dienste van de industrie. Ook in de melkveehouderij heeft het bedrijf wereldwijd een ijzersterke reputatie. Maar toch wil een Belgische landbouwer vooral weten wat zijn collega om de hoek doet. En hij wil dat lezen op papier, aan zijn keukentafel.

BUITENBEENTJE

GEA, een internationale engineeringroep met HQ in Düsseldorf, biedt oplossingen in de voedsel- en afvalverwerkende industrie, farma en farming. De doelgroep van farming, de melkveehouders, is een buitenbeentje. Terwijl GEA haar industriële klanten vooral via professionele kanalen, zoals vakpers, beurzen en LinkedIn, bereikt, is dat voor de landbouwers helemaal anders. De GEA Farming Facebook-pagina telt meer dan 45 000 (!) zeer actieve volgers en in België is het de enige doelgroep die een eigen printpublicatie krijgt.

DICHTBIJ

Overal ter wereld kampen landbouwers met gelijkaardige uitdagingen: ondanks schommelende melkprijzen en stijgende kosten van energie en land moeten ze hoge kwaliteit produceren op een winstgevende manier. De innovatieve geautomatiseerde oplossingen van GEA mogen dan universeel zijn, toch willen Belgische melkveehouders vooral weten hoe hun collega’s in eigen land met verschillende uitdagingen omgaan. Een nieuwsbrief met exclusieve content van hier valt in de smaak.

IN PROGRESS

Samen met het Belgische GEA-team hielden we de bestaande gedrukte nieuwsbrief ‘In Progress’ grondig tegen het licht. Welke content hebben Belgische boeren nodig en hoe brengen we dat zo beknopt en duidelijk mogelijk over? Voortaan is er naast nieuws over producten ook ruim aandacht voor lokale evenementen. Maar de kern van de nieuwsbrief zijn authentieke verhalen van eigen bodem. In iedere editie vertellen twee Belgische melkveehouders over wat hen dagelijks bezighoudt en hoe GEA hen helpt.

De authentieke verhalen van hier geven ons de kans om een directe connectie met ons publiek te maken.

EDDY OP DE BEECK, HEAD OF MILKING & DAIRY FARMING SALES – GEA BELGIUM

MMMMM… MIJN NIEUWBRIEF

Voedt jouw nieuwsbrief voldoende de nieuwsgierigheid van je lezer? Bij twijfel…

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.