''

Branding Copywriting Design Fotografie Social Storytelling Strategie Website

Verbindende kracht

Medisch is geen synoniem voor steriel

Opdracht

Rebranding

Opdrachtgever

Medipartner

Datum

Maart-mei 2020

Bij de oprichting van Medipartner in 2016 lag de focus op business development, maar vier jaar later wil oprichtster Sophie Mestré de verplichte corona-stilstand aanwenden voor een rebranding.

SCALE-UP

Medipartner is een veelbelovende scale-up. Het bedrijf biedt HR-oplossingen aan farmabedrijven die hun verkoop willen outsourcen. Al van bij het begin zet het bedrijf in op kwaliteitsvolle verkoopteams en tools op maat. Een betrokken kernteam is de drijvende kracht achter het succes van Medipartner.

VERBINDEND

Via twee online workshops met het kernteam komen we tot vijf interne waarden (merkpersoonlijkheid) en vijf externe waarden (waardeproposities). Daaruit vloeit een sterke visuele en verbale identiteit die in een overzichtelijke en begrijpelijke brand guide worden gegoten. Zo heeft iedereen, zowel intern als extern, de nodige handvaten om de nieuwe Medipartner-brand tot leven te brengen, zowel gedrukt als digitaal.

TOUCH POINTS

Als je mensen centraal zet in je brand, moet je ze ook een gezicht geven. Een fotoshoot levert materiaal voor een gebalde website, een stijlvolle aanwezigheid op LinkedIn, een persoonlijke verkoopspitch, … Ondanks de coronabeperkingen weet Medipartner zich te handhaven en zet ze haar groei gestaag verder.  

Hoewel we niet in levende lijve konden overleggen, wist The Nutshell zeer snel het vertrouwen van ons voltallige kernteam te winnen. Iedereen heeft de nieuwe brand onmiddellijk omarmd en gaat er zelf mee aan de slag.

SOPHIE MESTRÉ, CEO MEDIPARTNER

WERK MET MENSEN

Mensen zijn de belangrijkste asset van elke onderneming. Geef ze een gezicht en creëer een veilige omgeving waarmee ze zelf met je brand aan de slag kunnen.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.