''

Copywriting Fotografie Social Storytelling Strategie Video

De authentieke wereld van thee

Flavour of your roots

Opdracht

GEA positioneren als partner van producenten van drinkklare thee

Opdrachtgever

GEA

Datum

September 2018

Drinkklare thee, al jaren een vaste waarde in Azië, wordt ook in de rest van de wereld steeds populairder. Machinefabrikant GEA wil zich positioneren als een duurzame partner van theesamenstellers uit het hogere segment.

BESLOTEN WERELD

De wereld van theesamenstellers is vrij besloten. Vergelijk het met die van de samenstellers van parfum. GEA zal enkel opgemerkt worden met authentieke content die de link legt met iemand naar wie zij zelf opkijken.

ROOTS

We komen de Taiwanese theeproducente Katie op het spoor, een indrukwekkende dame die twee biologische theeplantages heeft en tal van awards in de wacht sleepte. Thee staat centraal in haar leven. Proeven van thee is proeven van je roots. Een authentiek verhaal ontspint zich in de bergen van Taiwan en de hoofdstad Taipei.

GESMAAKT DOOR DE CMA

Niet alleen het kruim van de theesamenstellers wereldwijd en de interne organisatie van GEA weet ‘Flavour of Your Roots’ te waarderen, ook de Britse Content Marketing Association weet de video te smaken en nomineert hem in de categorie ‘Individuele Video’ van de prestigieuze CMA Awards. The Nutshell mag als enige Belgisch bureau aantreden op de ceremonie in Londen.

Deze video was voor ons grensverleggend op het vlak van marketing. Nog nooit waren we zo diep in de wereld van onze doelgroep binnengedrongen. Nog nooit mocht ik met een bureau naar een awards-uitreiking.

LYNETTE THOMAS, HEAD OF MARKETING LIQUID & FILLING TECHNOLOGIES AT GEA GROUP

SMAAKT NAAR MEER?

The proof is in the pudding. Of de thee.

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.